FREDRIK LINDBERG
Spesialist i oralkirurgi og oralmedisin

Overtannlege og spesialist i oralkirurgi og oralmedisin, med odontologisk embetseksamen fra Universitetet i Göteborg. Spesialistutdannelse i oral- og maxillofacialkirurgi fra Trollhättan, Sverige. Bred erfaring fra flere offentlige og private oral- og kjevekirurgiske avdelinger. Deltar jevnlig på nasjonale og internasjonale kongresser. Er forsker, stipendiat ved avdelingen for oral- og maxillofacialkirurgi i Göteborg, Sverige.

 


BENGT WENNEBERG
Bittfysiolog/ spesialist i orofacial smerte

En av få spesialister i bittfysiologi/orofacial smerte. Spesialrådgiver av det offentlige i komplekse pasientbehandlinger og ha ledet og utviklet avdelingen for orofacial smerte samt forskning innen emnet i mange år ved fakultetet i Göteborg. Bengt er en av de mest erfarne klinikere innen søvnapne- & snorkeskinner med over 20 års erfaring.

 

 


PROFESSOR MATS JONTELL
Tannlege, spesialutdannet i oralmedisin og patologi

 Overtannlege med spesialfelt innen oralmedisin og patologi. Professor Jontell er en av de mest meriterte og anerkjente profilene i Europa innen dette spesialfeltet. Siden 2010 har han vært klinikksjef ved avdelingen for oralmedisin og patologi, Odontologen Gøteborg.

 

 


KJETIL MISJE
Spesialist i oral kirurgi og oral medisin

Erfaren spesialist i oral kirurgi og oral medisin med 5-årig spesialistutdanning fra Universitetet i Oslo, Oslo Universitetssykehus, Rikshospitalet og Ullevål. Omfattende erfaring fra sykehus innen traumatologi og kjevekirurgi i Norge og USA, og bred erfaring fra privat spesialistpraksis i oral kirurgi og implantatkirurgi.

 

 


LARS PETER SAND,
Kjevekirurg, professor i Oral anatomi

Professor Lars Peter Sand har lang erfaring og jobbet på flere ulike klinikker i sin karriere. Han ble uteksaminert med graden DDS i Göteborg 1993, videre har han tatt en rekke utdanninger:

  • Doktorseksamen (PhD), Göteborg 2001
  • Spesialist i kjevekirurgi (OMFS), Uppsala 2003
  • Legeeksamen (MD), Warszawa 2010
  • Førsteamanuensis i kjevekirurgi  2012
  • Professor i Oral anatomi, Odontologiske fakultet i Oslo 2016

 


JAN YURI KAZANSKY
Lege, spesialist i anestesi

Overlege med spesialutdannelse i anestesi. Han har jobbet ved sykehuset i Tromsø i mange år før han kom til A-hus hvor han i dag jobber med intensiv- og medisinsk komprimerte pasienter. En trygghet for våre pasienter.

 

 


ANDERS VALNES
Spesialist i Radiolog

Uteksaminert  med graden DDS ved Poznan University of Medical Sciences 2010.
Jobbet som tannlege, både i privat og offentlig sektor 2010-2013
Instruktørtannlege ved UiO 2012-2017
Uteksaminert som spesialist i kjeve- og ansiktsradiologi juni 2017.
Tilknyttet flere private tannklinikker som spesialist i kjeve- og ansiktsradiologi 2017.

 


Periospesialist tannlege bærumMAZIAR G. SHABESTARI
Periospesialist

Maziar ble utdannet 2010 fra Det odontologiske fakultet i Oslo, og er allerede en erfaren tannlege. Han har jobbet både i private og offentlige klinikker og driver dessuten egen tannklinikk (Vinterbro Tannlegesenter). Han tar en doktorgrad innen benbiologi og skal disputere høsten 2018.

 

Maziar tilbyr følgende tjenester:

  • Systematisk periodontal behandling (behandling av Pyrea/periodontitt)
  • Regenerativ behandling av både bløt- og hardvev
  • Mukogingival kirurgi: korreksjon av gingivale defekter med grafting eller regenerativ behandling
  • Behandlingsplanlegging og rehabilitering av tannløshet inkludert implantatbehandling
  • Behandling i narkose/sedasjon i samarbeid med anestesilegeHan foretrekker norsk, men snakker også persisk og engelsk.

 


Kristin Arnesen
Tannpleier NTpF

Utdannet tannpleier ved Universitetet i Oslo, Tannpleierskolen, i 1997. Har jobbet i privat praksis siden 1997 og har deltatt på en rekke kurs blant annet klinisk anestesi. Har erfaring med samarbeid med spesialister innen periodonti og oral kirurgi. Kan tilby vanlig undersøkelse med røntgen, recall, tannrens, bleking m.m. Har også en del behandling og oppfølging av periodontittpasienter. Har direkte oppgjør med HELFO. Generelt har mange nytte av jevnlig tannpleierbesøk da de får veiledning, instruksjon og informasjon om forebyggende tannbehandling.