Bærum Oralkirurgi har meget dyktige spesialister innen implantatbehandling og oral kirurgi. Vi vet at en erfaren kirurg er en av de beste garantiene for at behandlingen blir vellykket.

Nå tilbyr vi fri konsultasjon hos våre spesialister. Om du mangler en eller flere tenner vil tannimplantat bidra til økt livskvalitet. Kontakt oss i dag så finner vi sammen ut hvilken behandling som er best for deg.

Fri konsultasjon

    Vi vil kontakt deg for timeavtale til konsultasjonen.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Hva er et tannimplantat?
Enkelt forklart er det en skrue som man skrur ned i kjevebenet som ligger under slimhinnen. På denne skruen kan man igjen feste en ny tannkrone i porselensmateriale. Enten om det skulle være en enkelt tann som er tapt eller deler/ hele kjeven. Behandlingsformen med tannimplantat er vel dokumentert og brukt i over 30 år med meget bra prognose under de rette indikasjoner. Under behandlingsperioden kan vi ved ønske lage midlertidig tenner så behandlingen blir en privat sak og ikke kan oppdages av andre.

Hvorfor velge tannimplantat?
Tannimplantat er den beste behandlingen for å erstatte en eller flere tapte tenner og behandlingen forandrer livet til den som får denne behandlingen. På Bærum Oralkirurgi har vi noen av Norges fremste spesialister på denne type behandling. En dyktig og erfaren tannlege er den beste garantien for et bra sluttresultat.

Ettersom tannimplantater, i motsetning til avtagbare proteser, er festet til kjevebenet, gjør det lettere å tygge og du trenger ikke å bekymre deg for at de vil løsne. Kjevebenet blir også stimulert, noe som gjør det sterkere og sunnere. Nesten alle mennesker kan få implantatbehandling og det er nesten umulig å se en forskjell mellom en implantat og en ekte tann.